Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Θεαματική λύση επίδειξης φωτός του ήλιου αναγνώσιμη υπαίθρια LCD
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Θεαματική λύση επίδειξης φωτός του ήλιου αναγνώσιμη υπαίθρια LCD

2023-04-20

Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Θεαματική λύση επίδειξης φωτός του ήλιου αναγνώσιμη υπαίθρια LCD

Με όλο και περισσότερες υπαίθριες εφαρμογές επίδειξης LCD στην αγορά, η αναγνωσιμότητα & η ικανότητα υποστήριξης της επιτροπής LCD κάτω από το άμεσο φως του ήλιου γίνονται πιό ζωτικής σημασίας. Αλλά υπάρχουν διάφορα εμπόδια που υπερνικούν προκειμένου να παρέχουν ότι μια καλή υπαίθρια λύση ψηφιακής επίδειξης κάτω από άμεσο Fengshi έχει αναπτύξει συνεχώς μια αναγνώσιμη LCD λύση ψηφιακής επίδειξης φωτός του ήλιου. Η επιχείρηση προσφέρει μια μεγάλη έκταση των υψηλών λύσεων οθονών φωτεινότητας/φωτός του ήλιου αναγνώσιμων υπαίθριων για να συναντήσει τη καταναλωτική ζήτηση.

 

Οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην αναγνωσιμότητα φωτός του ήλιου

Η διαφάνεια φωτός του ήλιου μιας επίδειξης εξαρτάται από τις διαφορές μεταξύ του lumination (φωτεινότητα) και του φωτισμού (περιβαλλοντικό φως που λάμπει στην επίδειξη).

τελευταία εταιρεία περί Θεαματική λύση επίδειξης φωτός του ήλιου αναγνώσιμη υπαίθρια LCD  0

Επειδή η επίδειξη TFT LCD δεν εκπέμπει το φως, χρειάζεται μια εξωτερική πηγή φωτός (backlight). Η φωτεινότητα μιας υπαίθριας επίδειξης διαφήμισης είναι πολύς λιγότερο από τον ήλιο, ο οποίος προκαλεί το LCD που οι υπαίθριες επιδείξεις είναι μόλις viewable σε ένα φωτεινό περιβάλλον, ειδικά κάτω από το άμεσο φως του ήλιου.

 

Η καλύτερη λύση στην άμεση αναγνωσιμότητα φωτός του ήλιου λέγεται ότι είναι transflective LCD που απεικονίζει το περιβαλλοντικό φως για να αυξήσει το ελαφρύ επίπεδό του. Ακόμα, το transflective υπαίθριο όργανο ελέγχου συμβιβάζει το ποσοστό μετάδοσης και την αντίθεση επειδή χρειάζεται ένα πρόσθετο αντανακλαστικό στρώμα, για να μην αναφέρουμε το υψηλό πρόβλημα δαπανών. Αυτή τη στιγμή, η transflective επιτροπή LCD δεν είναι μια δημοφιλής ή πρακτική λύση λόγω αυτών των ζητημάτων.

Η άλλη επιλογή να ενισχυθεί η διαφάνεια είναι να αυξηθεί η φωτεινότητα. Εντούτοις, υπάρχουν ακόμα διάφοροι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη διαφάνεια κάτω από το άμεσο φως του ήλιου που συσχετίζει το ένα με το άλλο. Το Fengshi έχει αναπτύξει τις τεχνολογίες που λύνουν τα προβλήματα με προσιτό κόστος.

 

Αυτές οι τεχνολογίες είναι:

Υψηλή επιτροπή φωτεινότητας LCD
Οπτική σύνδεση
Επεξεργασία επιφάνειας αντιαντανάκλασης
Σχέδιο δομών εξαερισμού

Όλα τα ανωτέρω ζητήματα συσχετίζονται ο ένας στον άλλο, κάνοντας το φως του ήλιου την αναγνώσιμη απαίτηση περίπλοκη. Το Fengshi έχει βρεί τη σωστή ισορροπία μεταξύ αυτών των ζητημάτων και της τιμής για να προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση που κατακτά το αναγνώσιμο πρόβλημα φωτός του ήλιου.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-755-2324-5643
2F οικοδόμηση του Β, βιομηχανικό πάρκο Xinbosheng, Νο 1 δρόμος Zhenxing, Κοινότητα Loucun, οδός Xinhu, περιοχή Guangming, Shenzhen 518107
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε