Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Μεγάλες διαλογικές επιδείξεις πληροφοριών επιβατών
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Μεγάλες διαλογικές επιδείξεις πληροφοριών επιβατών

2023-05-22

Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Μεγάλες διαλογικές επιδείξεις πληροφοριών επιβατών

Το fengshi μας μπορεί να παρέχει την επίδειξη για τους ταξιδιώτες στους αερολιμένες, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και άλλες πλήμνες διέλευσης έχουν τώρα εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο των της τελευταίας στιγμής πληροφοριών στα δάχτυλα.

Και το τοτέμ και η wall-mounted επίδειξη είναι 43» σε μέγεθος και απαιτούνται για να εργαστούν στο εσωτερικό και υπαίθρια, στις συχνά αφύλακτες θέσεις. Για να καλύψουν αυτήν την απαίτηση, οι επιδείξεις TFT LCD παρεχόμενες χαρακτηρίζουν μια ευρεία λειτουργούσα θερμοκρασία με τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση προσφέροντας την υψηλή φωτεινότητα.

 

Οι αισθητήρες αφής γίνονται από τυπωμένος 5χιλ.θερμικάμετριασμένουγυαλιούμε μια τοποθετημένη σε στρώματα σκληρός-ντυμένη οπίσθιο τμήμα ταινία πολυεστέρα, που παραδίδει τη βέλτιστη αντίσταση αντίκτυπου και αντι-που διαχωρίζει σε περίπτωση θραύσης. Το γυαλί που επιλέγεται χαράζει έναν αντιθαμπωτικό τελειώνει για την καλύτερη διαφάνεια επίδειξης εικόνας στο άμεσο φως του ήλιου και οι οθόνες επαφής ενσωματώνουν επίσης το UV φράξιμο και το IR που μειώνουν τα φίλτρα για να βοηθήσουν να προστατεύσουν το ελλοχεύον LCD από τη ζημία φωτός του ήλιου και να βοηθήσουν τη γενική θερμική διαχείριση συστημάτων.

 

Το υπαίθριο τοτέμ και το wall-mounted ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης οθονών επαφής παρέχουν μια unsurpassed διαλογική εμπειρία χρηστών ανεξάρτητα από το περιβάλλον και παραμένουν απρόσβλητα από τη βροχή, το ρύπο, τις γρατσουνιές, ή τις ακραίες θερμοκρασίες και την εργασία ακόμα και όταν φορά ο χρήστης τα γάντια.

Η δημιουργία ενός τερματικού πληροφοριών επιβατών που είναι προσιτό σε όλα τα μέλη του κοινού ήταν βασική.

τελευταία εταιρεία περί Μεγάλες διαλογικές επιδείξεις πληροφοριών επιβατών  0

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-755-2324-5643
2F οικοδόμηση του Β, βιομηχανικό πάρκο Xinbosheng, Νο 1 δρόμος Zhenxing, Κοινότητα Loucun, οδός Xinhu, περιοχή Guangming, Shenzhen 518107
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε