Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Υψηλό παράθυρο φωτεινότητας που αντιμετωπίζει τις λύσεις επίδειξης LCD
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Υψηλό παράθυρο φωτεινότητας που αντιμετωπίζει τις λύσεις επίδειξης LCD

2023-05-22

Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Υψηλό παράθυρο φωτεινότητας που αντιμετωπίζει τις λύσεις επίδειξης LCD

Διαγώνια 49 ίντσα Fengshi - υψηλό παράθυρο φωτεινότητας που αντιμετωπίζει την επίδειξη LCD, που σχεδιάζεται για το περιβάλλον Windows καταστημάτων. Χαρακτηριστική φωτεινότητα 2500nit επίδειξης παραθύρων LCD Fengshi για την αντιμετώπιση της χρήσης παραθύρων. Η πλευρά φωτεινότητας 2500nits υιοθέτησε το αρχικό LG ανοικτό κύτταρο tni 110℃ βιομηχανικός-βαθμού υψηλό, 24/7 υψηλή επίδοση χωρίς μαύρη ατέλεια, με το αυτόματος-dimensensor, ο αυτόματος αισθητήρας φωτεινότητας ρυθμίζει backlight τη φωτεινότητα σύμφωνα με την περιβαλλοντική φωτεινότητα για να σώσει την ενέργεια δύναμης και να προστατεύσει τα ανθρώπινα μάτια.

 


Η υπερβολική τεχνολογία χρήσης QWP επίδειξης παραθύρων ακίνητων περιουσιών φωτεινότητας Fengshi μπορεί να βοηθήσει την οθόνη να δει ακόμη και τους θεατές φορά τα πολωμένα γυαλιά ηλίου.
Αυτό το μπροστινό LCD σύστημα ψύξης ανεμιστήρων χρήσης επίδειξης καταστημάτων με τους εξαιρετικά αθόρυβους ανεμιστήρες λειτουργίας. Η προθήκη Fengshi που αντιμετωπίζει την επίδειξη, υψηλή φωτεινότητα, ορατή κάτω από το άμεσο φως του ήλιου, διπλασιάζει το πλαισιωμένο σχέδιο, συγχρόνως επίδειξη το ίδιο ή διαφορετικό περιεχόμενο και στις δύο οθόνες. Συλλάβετε την προσοχή των πελατών και τους προσελκύστε μέσω του παραθύρου σας.

τελευταία εταιρεία περί Υψηλό παράθυρο φωτεινότητας που αντιμετωπίζει τις λύσεις επίδειξης LCD  0

Από την άποψη του λειτουργικού συστήματος, υιοθετεί το αρρενωπό mainboard και έξυπνο CDMS. Ή μπορείτε να επιλέξετε μια απλή τηλεοπτική κάρτα με τις διεπαφές HDMI, VGA, και USB. Η μέθοδος εγκατάστασης είναι κάθετη ένωση ή στάση πατωμάτων.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-755-2324-5643
2F οικοδόμηση του Β, βιομηχανικό πάρκο Xinbosheng, Νο 1 δρόμος Zhenxing, Κοινότητα Loucun, οδός Xinhu, περιοχή Guangming, Shenzhen 518107
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε