Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Πιάστε την προσοχή των πελατών με το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης προθηκών
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Πιάστε την προσοχή των πελατών με το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης προθηκών

2023-04-10

Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Πιάστε την προσοχή των πελατών με το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης προθηκών

Σχεδόν κάθε λιανοπωλητής μη-πολυτέλειας ήταν γνωστός στις ψηφιακές αφίσες συστημάτων σηματοδότησης προθηκών στα παράθυρα shopfront τους που οι εκπτώσεις τιμών, οι ειδικές προσφορές ή οι πωλήσεις καταλόγων στο παρελθόν, πολλές από τις οποίες συνεχίζουν να κάνουν τόσο σήμερα.

 

Αυτήν την περίοδο, οι λιανοπωλητές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το κατάστημα που οι μπροστινές επιδείξεις παραθύρων αποθηκεύουν το μπροστινό ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης για να οδηγήσουν τη λιανική κυκλοφορία με ποικίλες μορφές της. Η χρησιμοποίηση των ψηφιακών επιδείξεων βοηθά να επιτύχει τις ίδιους στρατηγικές και τους στόχους με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, αλλά χρησιμοποιεί τις μακρινές απλούστερες και πιό εύκαμπτες μεθόδους για να κάνει έτσι. Βλέπουμε τους λιανοπωλητές – μεγάλους και μικρούς – τις οθόνες LCD στα καταστήματα για να επιτύχουμε τους συγκεκριμένους στόχους όπως τη βελτίωση της εμπειρίας πελατών, την αύξηση της κυκλοφορίας ποδιών, τις ωθώντας πωλήσεις και το καλύτερο ολικό μαρκάρισμα.

 

Γιατί πρέπει να πάρετε τα πράγματα ψηφιακά

 

Ενώ οι παραδοσιακές μέθοδοι όπως τις αφίσες και lightboxes μπορούν να φανούν ανέξοδες βραχυπρόθεσμα έναντι των ψηφιακών επιδείξεων, πολλοί λιανοπωλητές βρίσκουν το αντίθετο μακροπρόθεσμα. Με τους παράγοντες κλειδί όπως τις μειωμένες υλικές και λειτουργικές δαπάνες, το υψηλότερο περιεχόμενο αντίκτυπου, επιταχύνει αλλαγή-έξω και επεκταθείς κατάλογος που οδηγεί τον μπροστινό μετασχηματισμό καταστημάτων με μικραίνοντας κόστος με τον καιρό.

 

Μειωμένες υλικές και λειτουργικές δαπάνες

 

Με την εγκατάσταση της υψηλής επίδειξης φωτεινότητας LCD σε μια λιανική ρύθμιση, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναμείνουν με ενδιαφέρον τις μειωμένες δαπάνες και στους πόρους και στις λειτουργικές αμοιβές. Σκεφτείτε τις δαπάνες ναυτιλίας για τα διαφημιστικά υλικά, τις ανθρωπώρες που αφιερώνονται στην ένωση των αφισών και των επιθεωρήσεων/τις αναπροσαρμογές από το μάρκετινγκ και την περιφερειακή διαχείριση. Όλες αυτές οι δαπάνες μπορούν να μειωθούν σημαντικά με την εισαγωγή των ψηφιακών οθονών επίδειξης παραθύρων σε μια λιανική ρύθμιση.

 

Υψηλότερο περιεχόμενο αντίκτυπου

 

Παραδοσιακά, οι λιανοπωλητές που χρησιμοποιούν την τυπωμένη ύλη έπρεπε να κρατήσουν το μήνυμα σύντομο, τραγανό και στο σημείο με μόνο τη μια ευκαιρία να επιδειχθεί μια προώθηση σε οποιοδήποτε δεδομένο διαφημιστικό πίνακα. Με τις ψηφιακές επιδείξεις, οι λιανοπωλητές είναι σε θέση να προσθέσουν τη γραφική παράσταση βίντεο και κινήσεων, ανακυκλώνοντας μέσω των πολλαπλάσιων οφελών, των προσφορών τιμών και των προσκλήσεων στη δράση με τη δυνατότητα να κρατηθεί ακόμα το μήνυμα σαφές και απλό σε αντιδιαστολή με τη συναρμολόγηση όλα επάνω στον έναν πίνακα.

 

Αλλαγή-έξω ταχύτητα

 

Να κολλήσει μια αφίσα επάνω στο παράθυρο shopfront μόνο να πάρει ένα λεπτό, αλλά ο προγραμματισμός και ο συντονισμός πίσω από εκείνες τις προωθήσεις μπορούν να πάρουν τις εβδομάδες. Οποιοδήποτε έργο τέχνης για τις αφίσες περνά από ολόκληρη τη δημιουργική διαδικασία, κατόπιν στην προετοιμασία δημοσιεύσεων και την τυπωμένη ύλη και τελικά σταλμένος μακριά σε όλα τα καταστήματα μέσα στη λιανική αλυσίδα. Αυτή η ολόκληρη διαδικασία απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο του συντονισμού διαχείρισης και παραγωγής του προγράμματος και πρέπει επίσης να ελεγχθεί τακτικά για τη συμμόρφωση – για να σιγουρευτούν όλοι οι λιανοπωλητές χρησιμοποιούν το υλικό όπως θα έπρεπε.

 

Χρησιμοποιώντας το παράθυρο που αντιμετωπίζει το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, οποιοδήποτε έργο τέχνης που έχει δημιουργηθεί μπορεί να σχεδιαστεί, να στοχεύσει και να διανεμηθεί ως νέο περιεχόμενο μάρκετινγκ σε όλους τους λιανοπωλητές σε λίγα λεπτά. Να πάρει τους λιανοπωλητές για να συμμορφωθεί στην προώθηση 100% δεν πρέπει να είναι ένα ζήτημα δεδομένου ότι όλο το περιεχόμενο θα εξυπηρετούταν από ένα κοινό δίκτυο στις ψηφιακές επιδείξεις. Με τα εξυπνώτερα εσωτερικά συστήματα καταλόγων είναι ακόμα και δυνατό να αυτοματοποιηθούν οι ψηφιακές επιδείξεις για να ενημερώσει τα προϊόντα και προσφέρει σύμφωνα με τα επίπεδα αποθεμάτων παραδείγματος χάριν.

 

Επεκταθείς κατάλογος

 

Το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης δίνει στα λιανικά storefronts τη δυνατότητα να πωλήσει τόσα προϊόντα όσα και θέλουν και επιδεικνύουν τόσο πολύ μήνυμα όπως απαιτημένος, όλα στη μια επίδειξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να προαγάγουν τα μεγαλύτερα χοντρά κομμάτια του καταλόγου τους, επιλέγοντας τις συγκεκριμένες εκστρατείες στα ακροατήρια θέσεων στόχων. Σκεφτείτε τους χειριστές τροφίμων όντας σε θέση να αλλάξει το μήνυμά τους σε οποιαδήποτε δεδομένη επίδειξη από το πρόγευμα, στο μεσημεριανό γεύμα και έπειτα τα specials γευμάτων αντί να παρουσιάσει σύστημα σηματοδότησης αφισών και για τις 3 επιλογές σε όλες τις ώρες.

 

Εάν η επιχείρησή σας έχει οποιοδήποτε μέτωπο μαγαζί λιανικής πώλησης που χρησιμοποιεί ακόμα τις παραδοσιακότερες μεθόδους διαφήμισης, η χρησιμοποίηση της ψηφιακής επίδειξης παραθύρων LCD συστημάτων σηματοδότησης παραθύρων ψηφιακής για να οδηγήσει τη λιανική κυκλοφορία θα μπορούσε να λειτουργήσει για να μειώσει τις τρέχουσες δαπάνες σας μακροπρόθεσμα, και να ξεσηκώσει το εξερχόμενο μήνυμά σας.

 

Για μια ανάλυση στον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή επίδειξη παραθύρων θα μπορούσε να βελτιώσει τη λιανική προσφορά σας, μιλήστε σε ένας από τους εμπειρογνώμονες σε Fengshi σήμερα.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-755-2324-5643
2F οικοδόμηση του Β, βιομηχανικό πάρκο Xinbosheng, Νο 1 δρόμος Zhenxing, Κοινότητα Loucun, οδός Xinhu, περιοχή Guangming, Shenzhen 518107
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε